top of page

PARTIZAN BBQ A VILÁGBAN

Itt csemegézhettek az elmúlt hetek sütéseiből, eseményeiből.

Valamint megtudhatjátok, hogy merre találkozhattok velünk legközelebb. 

HOL TALÁLHATTOK MEG BENNÜNKET

Május 22. : BBQ Workshop a Grilludvarral, Szeged Pláza

Május 26. : Mexican BBQ, Papa Chef's Smoke Garden, Szeged

Június 4. : BBQ Verseny és Workshop, Felsőzsolca

PULLED PORK.jpeg

EGÉSZ MALAC ÉPÍTETT PIT-BEN

DEREKEGYHÁZ, 2022.03.26

    Tegnap ismét sikerült korán kelni, de megérte. A gyönyörű tavaszi napsütésben egész malacot sütöttem épített pit-ben. Ez a módszer zseniális, nagyon könnyű tartani az állandó hőmérsékletet és a végeredmény puha szaftos tépett malachús.

   3:30 kezdtem a száraz fát égetni a jó parázshoz. 4:30- kor már fent is volt a 25 kg malacka a rácson, hassal lefelé. 120 fokon gyönyörűen sült és mikor elérte a comb hőmérséklete a 65 C fokot akkor meg fordítottuk.

  Szépen lassan sült, kenegettem jó ecetes paprika szósszal. 1 órára el is érte a 95 C maghőt.

   Hagytam még két órát pihenni és utánna széttéptük. Minden csontot kivettem a puha szaftos húsból és szendvicsbe töltöttem.

 

   Nagyon finom enyhén fűszeres és füstös hús ropogós káposzta salátával a puha buciban, nem lett rossz.

PULLED PORK.jpeg

ÖRÖMSÜTÉS
@ PAPACHEF´S SMOKE GARDEN

SZEGED, 2022.03.22

    A keddi örömsütes a Szegedi Smoke Gardenben. Nagyon jól sikerült nap volt. A rácsra került egy 4 kg császárhús, bőr nélkül mind két oldalon rubozva. Oldalas és egy pár csirkecomb is fel lett dobva a császár mellé. Egy elég vékony lemezből készült offsetbe sütöttem ami egész jól vizsgázott. A sütés jó száraz eperfaval történt ami remek aromát adott a húsoknak.

bottom of page